כריך סטייק סנסציוני
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. מתכונים דומים: כריך מחנק טאהו סנסציוני, סלט סטייק סנסציוני SEVEN SEAS® , ו כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד להשחמה.
מוסיפים את הפטריות, פלפל ובצל; מבשלים ומערבבים עד שמתחילים להיות רכים, כ 5 דקות.
בבישול איטי, לשלב את מרק בשר בקר, מלח, פלפל, רוטב ווסטרשייר, פתיתי פלפל אדומים ויין אדום.
מעבירים את הבשר והירקות לבישול איטי ומערבבים כדי להתמזג. מכסים, ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 4 שעות, עד בשר הוא רך מאוד.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מסננים את הנוזל מהכיריים האיטיים, וחוסכים לטבילה. חותכים את הלחם הצרפתי לאורכו כמו כריך צוללת.
מערבבים יחד את חזרת וחרדל; להפיץ על החלק הפנימי של הכיכר.
מניחים פרוסות גבינת פרובולון משני צידי הכיכר, ואז ממלאים בבשר ובירקות. סגור את כיכר הלחם, ולעטוף את כל הכריך בנייר אלומיניום.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש. עבור לחם crunchier, אתה יכול לאפות אותו ללא רדיד אלומיניום. חותכים למנות, ומגישים עם המיצים מן הבישול האיטי לטבילה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.