קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

כריך פריטטה בייגל כיור מטבח

כריך פריטטה בייגל כיור מטבח
כריך פריטטה בייגל כיור מטבח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1511 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 91 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו קאיין, שום מגורען, פרובולון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 80%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: הכל חוץ מכיור המטבח, חשיש כיור מטבח, ו הכל חוץ מסלט כיור המטבח.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 1/2-אינץ-כדי-4-אינץ קוקי קאטר.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
3
כוונן מתלה לתנור למצב האמצעי והגדר את התנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
במחבת טפלון אטומה לתנור בגודל 12 אינץ ' המוגדרת על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא רק פריך, 4 עד 5 דקות. ואז הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הנקניקיה, מבשלים עד להשחמה טובה ומקפידים לפרק אותה בזמן שהיא מתבשלת, בערך 6 דקות. הניחו את הנקניק בצד עם הבייקון וזרקו את כל מלבד 1 עד 2 כפות משומן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מקציפים את הביצים וחצי וחצי יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים את תערובת הביצים למחבת עם שומן החזיר, מניחים אותה על אש בינונית ומערבבים את הביצים בעזרת מרית גומי, מגרדים ומטים את התבנית כדי להחליק את תערובת הביצים סביב התבנית. מבשלים עד שהתחתית מתייצבת והחלק העליון עדיין רטוב ונוצץ, 2 עד 3 דקות. ואז מוסיפים פנימה את הבשרים והגבינות המבושלים, ומתבלים במלח ופלפל. השתמש מרית ולחץ את החומרים לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מכניסים לתנור ומבשלים עד להזהבה קלה מעל ומתנפח, 2 עד 4 דקות. לאחר מכן הניחו לפריטטה לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מערבבים בקערת ערבוב את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, הסרירצ ' ה והבצל הירוק ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
SrirachaSriracha
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
החלק את הפריטטה על קרש חיתוך וחתוך לסיבובים בעזרת חותך עוגיות בגודל 3 1/2 אינץ 'עד 4 אינץ', תלוי בגודל הבייגל שלך.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מניחים סיבוב פריטטה על כל בייגל ומעליו מריחה נדיבה של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מגישים עם תוספת של חשיש אטומי וקצת רוטב נוסף לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מחממים מחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
זורקים את תפוחי האדמה עם השום המגורען, הפפריקה, הקאיין ומעט מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מוסיפים למחבת מחצית מהחמאה ומחצית השמן.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
בואו להמיס, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה, לחיצה אותם עם מרית. מבשלים עד שהם פריכים וזהובים מצד אחד, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
17
הניחו תבנית אפייה או צלחת גדולה מעל המחבת והפכו בזהירות את תפוחי האדמה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מוסיפים למחבת את יתרת החמאה והשמן ומחליקים את תפוחי האדמה חזרה פנימה, בצד הלא מבושל כלפי מטה, ומבשלים עד להזהבה ופריך גם בצד השני, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
החלק על קרש חיתוך וחתוך לטריזים להגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך