כריכי גבינה בגריל טום וג'ק
את המתכון של כריך גבינה צלויים טום וג'ק ניתן להכין תוך כ-55 דקות . מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 358 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש שמן זית, עלי כוסברה, לחם ובצל. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמזנון ידידותי לתקציב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת מרה מבושלת עם צלעות חזיר (Ma-Ra Tom Ka-Dook Mou) , כריכי עוף וחצילים בגריל וכריכי דגים בגריל .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
בקערה קטנה מטפטפים את העגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים מעל רשת צינון. מסדרים את פרוסות העגבניות על הרשת. צולים עד שהעגבניות מתחילות להתקרמל בקצוות, 20 עד 25 דקות.
מוציאים ומצננים, ואז קוצצים בעדינות.
עורמים את הכוסברה, הבצל, גרידת הליים וקורט מלח יחד על קרש חיתוך. קוצצים במרץ עד לטחון דק ומתאחד.
מערבבים פנימה את העגבניות הקצוצות.
על מחבת פסים או מחבת גדולה מספיק כדי להתאים לכריכים, מוסיפים מחצית מהחמאה על אש בינונית-גבוהה. בנה את הכריכים ישירות על הגריל על ידי הנחת פרוסת לחם אחת על המחבת, וודא שהלחם נרטב בחמאה. מעל פרוסת גבינה, מפזרים באופן שווה 1 כף מתערובת הבצל-עגבניות, פרוסת גבינה שנייה ולאחר מכן מעליה עוד חתיכת לחם. חוזרים על הפעולה לגבי שאר הכריכים, לוחצים בעדינות על כל כריך בעזרת מרית. לאחר שהגבינה מתחילה להימס מעט, בודקים את צבע התחתית של הכריך ואם זהוב, הופכים בעדינות.
מוסיפים את החצי השני של החמאה מסביב לקצוות ולוחצים בעדינות על כל כריך תוך כדי קליית הצד השני.
מוציאים כאשר התחתית מגלה צבע חום זהוב והגבינה נמסה, כ-4 דקות. מסדרים על צלחות הגשה ומגישים.