כריכי זנב-שור מטוגנים וגרוייר עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 71 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך עלי דפנה, לחמניות סנדוויץ', זנב שור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו זנב-שור מטובל, זנב-שור מטובל, ו זנב-שור מטובל ונזיד צלעות קצר. (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור שורטייל: התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 121°.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונלי
3
הוסף כמה חתיכות שורטייל שיתאימו בשכבה אחת. מבשלים עד שחום היטב, על 6 דקות. הפוך חתיכות לבשל עד הצד השני הוא השחמה, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
4
העברה לצלחת גדולה וחזור עם זנב השור שנותר עד כל זנב השור הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
5
מבלי להסיר כל שמן או שומן שניתנו, להוסיף בצל, גזר, וסלרי עכשיו-סיר ריק ומבשל, ערבוב וגירוד למעלה חתיכות משחימים מלמטה, עד ירקות משחימים היטב, על 10 דקות בסך הכל. מערבבים רסק עגבניות עד ירקות מצופים.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים יין ומבשלים, משפשפים חתיכות. מבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים ציר עוף ועלי דפנה. להחזיר זנב שור לסיר, להביא לרתיחה, לכסות עם המכסה מעט פתוחה, ולהעביר לתנור. מבשלים עד בשר זנב השור מגיע בקלות את העצם, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
זנב שור
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
באמצעות מלקחיים, להעביר זנב שור לקערה גדולה. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד. בינתיים, זן מלאי דרך מסננת רשת בסדר לסיר בינוני. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
9
מניחים סיר מעל חום בינוני ומבשלים מלאי עד מופחת כ 3/4 כוס, כ 15 דקות. בינתיים, להסיר בשר זנב שור מעצמות לגרוס עם אצבעות או שני מזלגות. להחזיר בשר למלאי כפי שהוא מתבשל. תערובת סיים / oxtail צריך להיות עבה מאוד דביק. מוסיפים פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד. תערובת Oxtail יכול להיות מורכב עד 4 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן