עוגת אמברוזיה
פאי אמברוזיה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קוקוס, אננס בסירופ כבד, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אמברוזיה, אמברוזיה, ו אמברוזיה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תפוזים ואננס, הזמנה 2 כפות סירופ אננס. לחץ בעדינות תפוזים ואננס בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית גבוהה של מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סירופ אננס שמור וחלב, פועם עד חלקה. מקפלים ב 1 1/2 כוסות ציפוי מוקצף. מקפלים בעדינות בתערובת תפוזים-אננס וקוקוס כוס 3/4. כפית מילוי לקרום. כיסוי; להקפיא עד המשרד.
תנו לפאי לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה. Dollop נשאר 1 כוס קצפת ציפוי על גבי עוגה.