כריכי חזיר צלויים עם בצל אדום כבוש
לך לחנות ותביא מיץ ליים, פילה חזיר, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריכי חזיר צלויים עם בצל אדום כבוש, כריכי חזיר צלויים, ו כריכי חזיר צלויים.
הוראות
מקום בצל פרוס בקערה בינונית.
בואו לעמוד 10 דקות; לנקז היטב, ואז לחזור קערה.
מוסיפים מיץ, חומץ ומלח ומערבבים כדי להתמזג. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד 1 יום.
קוצצים שום עם מלח כדי להדביק; לגרד לתוך קערה קטנה.
מוסיפים רוטב ברביקיו, מיץ תפוזים ומיץ ליים לקערה. בהדרגה להקציף בשמן. ויניגרט העונה לטעום עם פלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מערבבים פלפל, פפריקה מעושנת, ומלח בקערה קטנה.
מפזרים תערובת תיבול באופן שווה על שני מותניים.
בואו לעמוד לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
מתלה ריסוס גריל עם ספריי nonstick. הכן ברביקיו (חום גבוה). Tenderloins גריל חשף 5 דקות, מתגלגל לצרוב את כל הצדדים. מכסים גריל וממשיכים לבשל עד מדחום מוכנס לתוך אוגרי חלק עבים 145 ° F, מפנה לעתים קרובות ועובר לחלק קריר יותר של הגריל לפי הצורך, כ 15 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך; תן לנוח 10 דקות.
חותכים דקיק פילה לרוחב לסבבים. בשר חזיר על תחתית רול. למעלה עם פרוסות בצל מנוקזות היטב, ואז טפטוף עם ויניגרט. מכסים עם חולצות רול ומגישים, עובר פרוסות בצל נוספות ויניגרט בנפרד.