זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פלפלים חלפיניו, מלח ופלפל כשר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כריכי גבינה בגריל צ'ילי ירוק, כריכי ברביקיו עוף בגריל עם ממרח אבוקדו מתובל, ו כריכי פיתה חצילים בגריל עם יוגורט-ממרח שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף צ ' ילי ומבשל, מכוסה ומפנה פעם באמצע הבישול, הפחתת חום אם מאיים לשרוף, עד שחור אחיד והתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
3
העברה ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, דק קוצצים צ ' ילי ומניחים בקערה גדולה. לחסל מחבת עם מגבת נייר.
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Clos Amador Cava Tendre rosé. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.