כריכי מקרון לינזר
והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. אם יש לך סוכר, שקדים, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), כריכי מקרון קוקוס עם קרם ליים, ו כריכי מקרון עם אגסים עלומים וקרם דבון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. טוחנים דק 1 2/3 כוסות שקדים חתוכים ו 1 1/3 כוסות סוכר במעבד.
מוסיפים חלבוני ביצה ותמצית שקדים; תהליך עד מעורבב היטב (הבצק יהיה דביק).
באמצעות כפית מעט מעוגלת לכל עוגייה, מגלגלים בצק בין כפות ידיים לחות לכדורים.
מניחים על גיליונות אפייה מוכנים, מרווח 1 אינץ ' זה מזה. לשטח כל כדור מעט עד 1 1 1/4 אינץ ' בקוטר עגול. בעדינות להקיש כמה שקדים פרוסים לתוך כל עוגייה.
אופים עוגיות עד הזהב אור, על 18 דקות. חלק קלף עם עוגיות על מדפים; מגניב לחלוטין.
מערבבים משמר ו 2 כפות מים בסיר קטן כבד מעל חום בינוני גבוה עד שחין תערובת. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מתעבה מעט, על 4 דקות.
כפית 1/2 כפית פטל משמר על צד שטוח של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, צד שטוח למטה. לחץ כדי לדבוק. חזור עם עוגיות שימורים שנותרו. (ניתן להכין מראש. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע או להקפיא עד 1 חודש. עוגיות עשויות להתרכך מעט.) לנפות אבקת סוכר על עוגיות.