כריכי נקניק בגריל עם כרוב אדום כבוש
כריכי נקניק בגריל עם כרוב אדום כבוש הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. אם יש לך חומץ יין, לחמניות קייזר, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו בצל אדום כבוש, ברביקיו כרוב & נקניק ממולא כריכים, ו כריכי חזיר בגריל עם צ'אטני שזיף בגריל וסלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הכרוב והבצל, ערבוב כדי לצפות אותם בשמן.
מוסיפים קמצוץ מלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרוב והבצל נבלו.
מוסיפים כוס של חומץ היין האדום וממשיכים לבשל עד שכל הנוזל נספג או מתאדה, כ -10 דקות.
מוסיפים את שאר החומץ וחוזרים על התהליך עד שהנוזל התאדה ברובו. התאם את התבלינים במלח ופלפל. תניח את התערובת בצד.מחממים גריל או מחבת גריל עד חם למדי.
חותכים את הנקניק במחצית אורך חכם, ולאחר מכן שוב לרוחב לאורכים 4 אינץ'. גריל את הנקניקיות עד צבע יפה, על 3 דקות לכל צד.
מגישים את הנקניקיות על לחמניות הקייזר עם ערמת תערובת כרוב כבוש והרבה חרדל גרגרי טוב.