קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי סטייק גבינה עם בצל ופלפלים מוקפצים

כריכי סטייק גבינה עם בצל ופלפלים מוקפצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי סטייק גבינה עם בצל מטוגן ופלפלים. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פלפל, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה מושלם עבור יום ולנטין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: כריכי סטייק עם פלפלים מקורמלים, בצל ושום, כריכי גבינה בגריל עם Broccolini, בצל אדום מטובל, ופתיתי פלפל אדום, ו בצל מטוגן ופלפלים.

הוראות

1
ב 10 אינץ ' מחבת, חום 1/2 כפות שמן 1 כף חמאה על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל ופלפלים. מבשלים כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ורך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הסר מחבת מחום ולהסיר תערובת בצל מחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לזרוק בשר בקר עם מלח ופלפל כך תבלינים מופצים באופן שווה. לאותו מחבת, להוסיף שמן וחמאה הנותרים ולהגדיל את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים רבע מהבשר ומבשלים 1 עד 2 דקות, הופכים פעם אחת, עד שהבשר משח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
הסר בשר ממחבת, וחזור לבשל בשר בקר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להחזיר בשר למחבת עם בצל ופלפלים. מערבבים ברוטב ווסטרשייר. מחלקים בשר שווה בין החצאים התחתונים של לחמניות וכפית 3 כפות גבינה לטבול על כל אחד. מכסה עם חצאים העליונים של לחמניות. (אם מטבל הגבינה שלך כבר בקירור, כפית אותו לתוך קערה למיקרוגל ומיקרוגל 10 עד 20 שניות על גבוה או עד חם).
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
מטבל גבינהמטבל גבינה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o