כריכי סטייק וגבינה עם פטריות עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות וקחי פטריות מוקדמות, רוטב ווסטרשייר, שום בבקבוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות, שאריות סטייק, פטריות וכריך כיס עגבניות מיובשים עם ויניגרט בזיליקום, ו כריכי גבינת עיזים בגריל עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, פלפל ושום למחבת; מטגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות למחבת; מטוגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים בשר למחבת; לטגן 3 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוטב ווסטרשייר; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים 1 פרוסת גבינה חצי על החצי התחתון של כל גליל, ומעל כל מנה עם רבע של תערובת בשר בקר. למעלה עם חצאי פרוסת גבינה הנותרים וחולצות של לחמניות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.