כריכי סטרומבולי
כריכי סטרומבולי עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מתכון זה משמש 16. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, חמאה, קטשופ וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 33%, וזה די רע. סטרומבולי קל (סטרומבולי איטלקי), סטרומבולי, ו סטרומבולי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הקטשופ, רוטב העגבניות, גבינת הפרמזן, 1/2 כפית אבקת שום, אורגנו, זרעי שומר ותיבול איטלקי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו חמאה ואבקת שום שנותרה; מורחים על חצאי הלחם העליונים.
מפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה על כל חצי לחם תחתון. כף תערובת בשר מעל; מפזרים את יתרת גבינת המוצרלה.
החלף צמרות לחם; עוטפים כל כיכר כריך בנייר כסף.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מואט אנד צ ' נדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.