קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי סלמון מעושן וגזרת נחלים

כריכי סלמון מעושן וגזרת נחלים
כריכי סלמון וגרס מעושנים הם pescatarian ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלפים, חרדל דיז'ון, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: פורל מעושן וכריכי תה גרגיר נחלים, סלמון מעושן וגזרת גרגר, ו לביבות תפוחי אדמה עם גרגיר נחלים, סלמון מעושן וסלט אבוקדו.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים; מערבבים עם מקצף עד חלקה. מערבבים צלפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
2
חותכים כל חתיכת לחם עם חותך עגול 3 אינץ'; להפיץ על 2 כפיות גבינה תערובת על 12 סיבובים. למעלה באופן שווה עם סלמון וגרס.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
מניחים 12 סיבובים לחם הנותרים על גבי גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו