אם יש לכם מלח, מלח, עגבניות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט ללא שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארטיקים יוגורט ליים תות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו כריכי פיתה מרוקאים, פיתת עוף מרוקאית, ו עוף מרוקאי עם כרוב מגורר ורוטב טחינה על פיתה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להכין קציצות, לשלב הראשון 10 מרכיבים. מחלקים ל 8 חלקים שווים; לעצב כל אחד לתוך פטי 1/4 אינץ ' עבה.
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף 4 קציצות למחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם. מסדרים קציצות על תבנית אפייה. חזור על הליך עם שאריות קציצות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים ב 400 במשך 5 דקות או עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
כדי להכין רוטב, לשלב יוגורט הבא 5 מרכיבים (דרך שום). כפית 2 כפות רוטב לתוך כל פיתה חצי; למעלה עם עלה חסה 1, 2 פרוסות עגבניות, ו 1 פטי.