צרור דבש
צרור דבש עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, קוקוס, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו צרור דבש, צרור דבש של חטיפי שיבולת שועל גרנולה, ו צרור דבש של עוף מטוגן בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חמאה 2 מיני מאפינס פחים, או להשתמש 1 פח ואופים 2 קבוצות. בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש נמוכה. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את שיבולת השועל, קוקוס, אגוזי מלך, וקמח ומערבבים. מערבבים את הדבש לתוך החמאה המומסת ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פצפוצי שוקולד ושופכים את תערובת החמאה על המרכיבים היבשים ומערבבים היטב. הקש 1 כף גדושה של התערובת לתוך כל כוס מאפין מיני.
אופים עד רק מתחיל חום, 15 עד 20 דקות.
הסר מהתנור ומיד לחץ על חצי אגוז על גבי כל צרור דבש.
בואו מגניב 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט מגניב לחלוטין. לאחסן במיכל אטום.