כריכי קרם לימון קפואים
כריכי קרם לימון קפואים ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, פיסטוקים, לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו סנדוויצ'ים של גלידת באננן קפואה, כריכי גלידת יוגורט פרוטי, ו עוגת קרם לימון קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה קטן עם נייר שעווה. בקערה מקוררת, באמצעות מערבל חשמלי שנערך ביד, הכה את frache crme עם קרם לימון וגרידת לימון עד פסגות המשרד טופס.
מסדרים חצי מהעוגיות על תבנית האפייה ומכניסים את קרם הלימון למרכזים, ומאפשרים לו לטפטף בעדינות אל הקצוות. למעלה עם שאר העוגיות, לחיצה למטה בעדינות רבה.
להעביר את תבנית האפייה למקפיא להקפיא את הכריכים עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מורחים את האגוזים על צלחת לגלגל את הקצוות של הכריכים בהם.
הפוך קדימה: כריכי קרם לימון יכול להיות קפוא במיכל אטום עד 1 שבוע.