כרישה תפוחי אדמה, כרישה ופטריות מוקרמים
תפוחי אדמה, כרישה ופטריות גראטן עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 425 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך כרישה, תפוחי אדמה russet, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרישה ופטריות מוקרמים, כרישה ותפוחי אדמה, ו כרישה ותפוחי אדמה.
הוראות
במחבת 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום בינוני גבוה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים פטריות ומערבבים לעתים קרובות עד רך כמעט, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים שום ומערבבים עד שהפטריות זהובות ועדינות לנשוך, 2 עד 3 דקות יותר.
לקצץ ולהשליך שורש מסתיים צמרות ירוק קשה כרישה.
חותכים גבעולים חצי לאורכו ולשטוף היטב מתחת למים זורמים, מרפרף שכבות כדי לשחרר לכלוך.
חותכים לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'; אתה צריך בערך 4 כוסות.
במחבת (אין צורך לשטוף), על אש בינונית גבוהה, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה.
להוסיף כרישה קורנית ומערבבים לעתים קרובות עד כרישה הם רפויים ומתחילים חום, 8 עד 10 דקות. מערבבים לתוך פטריות.
לקלף ולפרוס תפוחי אדמה לרוחב דק ככל האפשר (ראה הערות). בקערה, להקציף יחד מרק, שמנת, יין, מלח ופלפל. בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' בחמאה (3 qt. קיבולת), באופן שווה שכבת שליש תפוחי האדמה, חצי תערובת פטריות-כרישה, ו 1 כוס גבינה. מערבבים תערובת מרק שמנת ויוצקים שליש באופן שווה מעל. חוזר.
שכבת שאריות תפוחי אדמה, גבינה, ולאחר מכן תערובת שמנת על גבי. הגדר צלחת בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
אופים עד תפוחי אדמה במכרז כאשר פירסינג ורוטב הוא מבעבע, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות. לאחר כ 40 דקות, לבדוק בראונינג; אם העליון מתחיל להחשיך לפני תפוחי אדמה הם מכרז,לכסות באופן רופף עם נייר.
בואו לעמוד כ -15 דקות לפני ההגשה.