כתף חזיר צלוי עם שומר ותפוחי אדמה
כתף חזיר צלוי עם שומר ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 611 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, זרעי שומר הקרקע, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו כריכי כתף חזיר צלויים עם סלט שומר, צלעות חזיר צלויות בסיר אחד עם שומר ותפוחי אדמה, ו כתף כבש מטוגנת עם תפוחי אדמה ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את השומר, מלח ופלפל. מעיל את החזיר בכל רחבי עם תערובת התבלינים ולהגדיר אותו במחבת צלייה גדולה, צד שומן למעלה.
יוצקים את שמן הזית סביב החזיר.
מגלגלים את תפוחי האדמה בשמן כדי מעיל ולסדר אותם לחתוך צדדים למטה. צלי עד חזיר הוא מאוד רך ותפוחי האדמה הם השחמה על הקרקעית, על 3 שעות.
מעבירים את תפוחי האדמה הקלויים לקערת הגשה חסינת נשימה.
יוצקים את היין הלבן למחבת סביב החזיר וממשיכים לצלות את החזיר במשך 1 שעה ארוכה יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה רושם 18
תן מנוחה חזיר במשך 20 דקות. בינתיים, לחמם את תפוחי האדמה בתנור. חותכים את החזיר לפרוסות עבות ומגישים על מגש עם תפוחי האדמה.