צלי בשר חזיר עם מילוי תפוח-חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עלי טימין, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם תפוח-מלית חמוציות, צלי בשר חזיר עם תפוח, חמוציות ומילוי פקאן, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי חמוציות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. בקערה קטנה, מערבבים 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל, מרווה ותימין מיובש; לשפשף מעל חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים חזיר, עצם בסופו של דבר, על מתלה במחבת צלייה רדודה. לעטוף את העצם מסתיים בנייר כסף כדי למנוע השחמה מוגזמת. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מניחים קערה קטנה חסינת חום או רדיד מקומט בכתר כדי להחזיק את צורתו. אין להוסיף מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הצלוי חשף 2 שעות 40 דקות עד 3 שעות 20 דקות או עד מדחום קורא 74°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
5
במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל וסלרי בחמאה כ 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך רך; להסיר מן החום. בקערה גדולה, מערבבים היטב תערובת בצל ומרכיבים מלית הנותרים למעט מרק.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
להוסיף מרק; לזרוק. שעה אחת לפני בשר חזיר נעשה, למלא את מרכז הכתר עם מלית. כיסוי מלית רק עם נייר במהלך 30 הדקות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
כאשר בשר חזיר נעשה, במקום על מגש חם, לכסות עם אוהל של נייר ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא 77°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על5 חזיר עם להיות קל יותר לגלף כמו מיצים להגדיר.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הסר רדיד; מניחים סלסולי נייר על קצות העצם אם תרצה בכך. כדי לשרת, כפית מלית לתוך קערה לחתוך חזיר בין הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה