קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות9
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל

לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל
לבבות הארטישוק האפויים של עמנואל עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 436 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא אנשובי שטוח, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל, לבבות ארטישוק אפויים, ו לבבות ארטישוק אפויים של רוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים
2
הפוך ארטישוק מרוקן כדי לקבל את כל הנוזל החוצה. חצי לבבות ארטישוק, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
3
לטפטף תבשיל קדרה קטן עם שמן זית כתית אקסטרה, ולהפיץ אותו סביב המנה עם מברשת מאפה. מסדרים את לבבות ארטישוק חצוי עם צמרות למעלה, תחתית למטה, בתבנית שכבות בצלחת. לסחוט את המיץ של 1/4 לימון על הלבבות.
מרכיבים שתצטרך
כמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regianoכמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regiano
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקיםל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
2 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות2 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
5
מוסיפים שמן וחמאה למחבת. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף שום אנשובי. שימוש בחלק האחורי של כף עץ, לעבוד אנשובי לתוך שמן כפי שהם מתפרקים. כאשר אנשובי התמוסס לתוך שמן, להוסיף פירורי לחם למחבת טוסט קל, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (2-1/2 אונקיות) פרוסות דק חזיר דקחבילה אחת (2-1/2 אונקיות) פרוסות דק חזיר דק
פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
תיבול נוסף של פירות ים, לא חובהתיבול נוסף של פירות ים, לא חובה
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
6
מוסיפים פטרוזיליה, גבינה ופלפל שחור, מערבבים לשלב ולהסיר מחבת מחום. ארטישוק העליון עם שכבה אפילו של ציפוי לחם להגדיר באמצע התנור.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
3-1/2 עד 4-1/2 כוסות קמח לכל מטרה3-1/2 עד 4-1/2 כוסות קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
7
אופים 10 דקות עד ארטישוק חמים ציפוי הוא חום זהוב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים