קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות9
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל

לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל
לבבות הארטישוק האפויים של עמנואל עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 436 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא אנשובי שטוח, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו לבבות ארטישוק אפויים של עמנואל, לבבות ארטישוק אפויים, ו לבבות ארטישוק אפויים של רוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
2
הפוך ארטישוק מרוקן כדי לקבל את כל הנוזל החוצה. חצי לבבות ארטישוק, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
3
לטפטף תבשיל קדרה קטן עם שמן זית כתית אקסטרה, ולהפיץ אותו סביב המנה עם מברשת מאפה. מסדרים את לבבות ארטישוק חצוי עם צמרות למעלה, תחתית למטה, בתבנית שכבות בצלחת. לסחוט את המיץ של 1/4 לימון על הלבבות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר, קלוי קלותזרעי שומר, קלוי קלות
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
כל אחד מפרמזן, מוצרלה וגבינת רומנו לציפויכל אחד מפרמזן, מוצרלה וגבינת רומנו לציפוי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
5
מוסיפים שמן וחמאה למחבת. כאשר חמאה נמס לתוך שמן, להוסיף שום אנשובי. שימוש בחלק האחורי של כף עץ, לעבוד אנשובי לתוך שמן כפי שהם מתפרקים. כאשר אנשובי התמוסס לתוך שמן, להוסיף פירורי לחם למחבת טוסט קל, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (2-1/2 אונקיות) פרוסות דק חזיר דקחבילה אחת (2-1/2 אונקיות) פרוסות דק חזיר דק
פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
3 (15 Oz) פחיות תירס גרעיני שלם3 (15 Oz) פחיות תירס גרעיני שלם
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
6
מוסיפים פטרוזיליה, גבינה ופלפל שחור, מערבבים לשלב ולהסיר מחבת מחום. ארטישוק העליון עם שכבה אפילו של ציפוי לחם להגדיר באמצע התנור.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס תערובת פודינג שוקולד1/4 כוס תערובת פודינג שוקולד
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)1 כוס ועוד 3 כפות מים (70 עד 80 מעלות)
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
7
אופים 10 דקות עד ארטישוק חמים ציפוי הוא חום זהוב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס