לבבות של סלט דקל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, לבבות של סלט דקל, ו לבבות של סלט דקל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים מרק, שמן זית, חומץ, צלפים, מיץ לימון, שאלוט וחרדל. אם תרצה, לחתוך לבבות של כף יד במחצית לאורכו.
להניח לבבות של כף יד ברוטב, להתהפך, ולתת לעמוד לפחות 5 דקות.
להפריד חלמונים החלבונים. קוצצים את שניהם או מועכים דק עם מזלג; לשמור נפרד.
הרם לבבות של כף יד מן ההלבשה ולסדר על צלחות סלט.
מוסיפים פטרוזיליה ושרימפס לחבישה בקערה ומערבבים. בור, לקלף, אבוקדו פרוסה דק; לארגן סלטים. שרימפס בכפית וכל הרוטב על הלבבות של דקל ואבוקדו.
מפזרים חלבונים ביצה, ואז חלמונים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים
227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
אבוקדו מוצק-בשלים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
צלפים סחוטים2חתיכות טופי הית' בר
חרדל דיז'ון591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מרק עוף דל שומן2larges
ביצים גדולות מבושלות קשות, מופגזות794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פחיות כל) לבבות דקל (ארוז במים), מנוקז ושטוף במים קרים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
שמן זית כתית מעולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פטרוזיליה טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
חומץ יין לבן או חומץ אורז6שרימפס וורידים
מלח ופלפל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
שאלוט טחון113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
שרימפס מבושל זעיר