לבבות של סלט דקל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, לבבות של סלט דקל, ו לבבות של סלט דקל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים מרק, שמן זית, חומץ, צלפים, מיץ לימון, שאלוט וחרדל. אם תרצה, לחתוך לבבות של כף יד במחצית לאורכו.
להניח לבבות של כף יד ברוטב, להתהפך, ולתת לעמוד לפחות 5 דקות.
להפריד חלמונים החלבונים. קוצצים את שניהם או מועכים דק עם מזלג; לשמור נפרד.
הרם לבבות של כף יד מן ההלבשה ולסדר על צלחות סלט.
מוסיפים פטרוזיליה ושרימפס לחבישה בקערה ומערבבים. בור, לקלף, אבוקדו פרוסה דק; לארגן סלטים. שרימפס בכפית וכל הרוטב על הלבבות של דקל ואבוקדו.
מפזרים חלבונים ביצה, ואז חלמונים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.