לביבות עם סלרי ועשבי תיבול
פנקייק עם סלרי ועשבי תיבול יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 12 . זה מנות ראשונות יש 66 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך אגוז מוסקט, פטרוזיליה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו לביבות שורש סלרי, לביבות שורש סלרי עם פסטרמה, ו שורש סלרי ופטריות פטריות עם רוטב תפוחים בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מגררים את תפוחי האדמה והבצל על החורים הגדולים של פומפיה בקופסה למסננת; מוסיפים את השום ו -1 1/2 כפיות מלח וזורקים.
בואו לשבת 5 דקות, ואז עוטפים במגבת מטבח נקייה וסוחטים כמה שיותר נוזלים.
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה לקערה גדולה.
מוסיפים לקערה את אגוז המוסקט,1/2 כפית הפלפל והכל מלבד 1 כף כל אחד מהסלרי והפטרוזיליה הקצוצים.
מוסיפים את הביצה והקמח ומערבבים עד לאיחוד. יוצרים 1/4 כוסות מתערובת תפוחי האדמה לכדורים, ואז משטחים בין כפות הידיים ליצירת קציצות דקות בגודל 2 אינץ'; מעבירים לצלחת.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
מחממים כ -1 / 4 אינץ ' שמן בוטנים במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה; עובדים בקבוצות, מוסיפים את הלביבות ומטגנים עד להזהבה, כ -5 דקות לכל צד.
מוציאים לתבנית האפייה המוכנה לניקוז, ואז מעבירים לתנור כדי להתחמם בזמן שאתם מבשלים את המנה הבאה.
מתבלים במלח ומעליהם הסלרי והפטרוזיליה השמורים.
מגישים עם רסק תפוחים ו / או שמנת חמוצה. (ניתן לטגן את הלביבות עד 2 שעות קדימה; לחמם מחדש על תבנית מרופדת במגבת נייר בחום של 325 מעלות צלזיוס, 10 עד 15 דקות.)