קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

לביבות קישואים עם ג'לי פלפל אדום וטרוטה מעושנת

לביבות קישואים עם ג'לי פלפל אדום וטרוטה מעושנת
זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם מלח, פילה פורל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש, עוגות קישואים עם פורל מעושן, ו טקיטוס עם עוף, צ'דר מעושן וג' לי פלפל.

הוראות

1
תחצי את החצייה של הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
חותכים את בשר הקישואים ממרכז המוזנח וגוררים אותו בגסות גס במעבד מזון. או לגרר אותו על פומפיה עד שתגיע למרכז המוזנח. זרוק את המרכז. במעבד מזון או על פומפיה תיבת, לגרר בגסות גס את תפוחי אדמה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
3
להעביר את קישואים מגוררת, תפוחי אדמה ובצל למסננת ולסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
תן לעמוד במשך 2 דקות, ואז לסחוט שוב.
5
מעבירים את תערובת הירקות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את ארוחת המצות, ביצה, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
במחבת בינונית, חום 2 כפות של שמן צמחי עד מנצנץ. זרוק כפיות ארוזות של תערובת קישואים למחבת ולשטח אותם עם החלק האחורי של כף. מבשלים את הלביבות על חום גבוה בינוני עד הקצוות הם זהובים, על 1 1/2 דקות; להעיף ולבשל עד הזהב בתחתית, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם תערובת קישואים הנותרים, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מסדרים את הלביבות על מגש ומעל כל אחד עם מנה של שמנת חמוצה וג ' לי פלפל אדום קטן, טרוטה מעושנת ורוי טרוטה מוזהב; מפזרים את הגדלים הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ג ' לי פלפלג ' לי פלפל
פורל מעושןפורל מעושן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פורלפורל
10
מגישים חמים.