קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

לביבות תפוחי אדמה Brandade

לביבות תפוחי אדמה Brandade
המתכון לביבות תפוחי אדמה Brandade מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 475 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מושלם עבור חנוכה. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בנדיבות מעיל כל צד של הבקלה עם מלח ים, על 3 כפות בסך הכל, ולתת לנוח במשך 15 דקות. יש לשטוף את הבקלה במים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים את הבקלה בתבנית אפייה של 8 על 12 אינץ 'או במחבת ג' לי רול מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
יוצקים את שמן הזית ואת החלב על זה, ולהניח את זרזי הקורנית ושום על גבי. מכסים בנייר אלומיניום ומבשלים 20 דקות, או עד שהדגים מבושלים ומתחילים להתפורר. כאשר הדג מבושל, להסיר אותו, שמירה על הקורנית ואת נוזל הבישול; להשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים העונה עם 2 כפות מלח ים. מביאים את המים לרתיחה, ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהסכין עוברת דרכם ללא מאמץ. מסננים במסננת ולחזור לסיר, בישול על חום נמוך מאוד במשך כ 4 דקות כדי להיפטר כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר מהחום, ומחית בסיר עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מקציפים קלות את הביצה בקערה גדולה. מערבבים את הפירה, לאט לאט, לתוך הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את העלים של הקורנית השמורה. באמצעות מזלג, פתית את הבקלה, ולאחר מכן לקפל אותו לתוך פירה. אם הבלילה נוקשה מדי, לערבב כוס ½ כוס של הנוזל שמורות cod - בישול לתוך הבלילה. מצד שני, אם הבלילה אינה מחזיקה יחד, להוסיף עד רבע כוס מצה ארוחה. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי במידת הצורך. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
9
חום על ¼ אינץ ' של שמן צמחי במחבת גדולה. סקופ עד רבע או חצי כוס של תערובת בקלה תפוחי אדמה. טופס לתוך דיסק ½ אינץ ' עבה, לגלגל אותו בארוחה מצה או פירורי לחם. מטגנים בקבוצות של שתיים או שלוש במשך כ 2 דקות בכל צד, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם תערובת בקלה תפוחי אדמה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
לחמם, במידת הצורך, על תבנית אפייה בתנור 177°.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד