קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית של אומן בבית

לביבות תפו
לביבות תפו "א פריכות מ' המעדנייה היהודית Artisan בבית עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 60 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, שמלץ עוף, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במי קרח. מקלפים ומגררים את תפוחי האדמה, מניחים את תפוחי האדמה במי הקרח כדי למנוע מהם דהייה. מקלפים ומגררים את הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את הבצלים לתוך מסננת בסדר-רשת ולהשתמש ביד שלך ללחוץ למטה עד רוב הנוזל מנוקז. דארין תפוחי האדמה ולייבש אותם ביסודיות באמצעות טווה סלט, מגבות נייר, או מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
טווה סלטטווה סלט
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים את תפוחי האדמה, בצל, מלח, פלפל, וקמח בקערה גדולה ומערבבים היטב את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב util זה משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
מחממים התנור ל 200 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את השמן ומחממים אותו עד חם. בדוק את השמן על ידי הטלת כמות קטנה של בלילת לביבה בשמן. אם הבלילה בועות וצ ' יפס מיד, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
למדוד 1/3 כוס הבלילה לבישול ומניחים אותו בין הידיים, לסחוט אותו, המאפשר רוב הנוזל לנקז בחזרה לתוך הקערה. ביד שלך, לשטח את הבלילה לתוך פאטי ולמקם אותו בעדינות בשמן החם. כדי למזער את הסיכון של התזה, מניחים את הקציצה על מרית ולאחר מכן משתמשים במזלג או סכין כדי להחליק את הקציצה מהמרית לתוך השמן. חזור על התהליך עם קציצות רבות ככל יכול להתאים למחבת מבלי להצטופף במחבת. מבשלים עד החלק התחתון הוא חום זהוב כהה פריך, על 5 דקות. כדי למנוע טיגון לא אחיד, הלביבות ניתן לסובב 180 מעלות באמצע זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הפוך כל לביבה, משטוח אותו עם החלק האחורי של מרית, ומבשל עד חום זהוב כהה פריך בצד השני, על 4 דקות, סיבוב אותם אפילו בראונינג באמצע זמן הבישול.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
העברה לצלחת חסינת חום או גיליון אפייה מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר. להתחמם בתנור בזמן שאתה מטגן מנות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים עם רסק תפוחים או שמנת חמוצה, אם תרצה. הלביבות ניתן להחזיק בתנור 200 מעלות עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®