לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר
לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 929 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . לכי לחנות וקחי שמן קנולה, מניית עוף, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש, מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף, ו מבשלים את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים יחד את המלח, פלפל לבן, סוכר, רוטב סויה ורוטב צדפות.
מוסיפים את העוף ומשתמשים במקלות אכילה כדי לערבב היטב. תניח בצד.
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך כ 1 דקה, או עד ריחני.
מוסיפים את הסלרי, הגזר והפטריות וממשיכים לטגן במשך כ 2 דקות, או עד חצי מבושל.
מוסיפים את העוף ו לטגן בעדינות במשך 3 עד 4 דקות, או עד העוף מבושל דרך.
הסר מהחום, מערבבים באפונה, ומניחים את המחבת בצד.
יש לשטוף את האורז ולתת לו לנקז מ 10 דקות במסננת הממוקמת מעל קערה. בינתיים, להביא את המניה לרתיחה ליד בסיר קטן ולאחר מכן לכסות כדי לשמור את זה חם.
בתנור הולנדי בעל תחתית כבדה או סיר דומה, מחממים את 3 כפות השמן הנותרות על אש בינונית-גבוהה. בחוזקה לנער את המסננת מחזיקה את האורז לגרש כל מים נסתרים, ולאחר מכן להוסיף את האורז לסיר. מערבבים כל הזמן עם כפית גדולה במשך כ 3 דקות, או עד הגרגרים אטומים ולהרגיש אור.
מוסיפים את המניה ומצפים לרתיחה דרמטית. מיד לתת את האורז ואת מלאי מערבבים גדול, ואז להוריד את החום בינוני כך התוכן להתבשל ולכסות את הסיר. שים את האוזן שלך ליד הסיר ותשמע מבעבע עדין.
במהלך 5 הדקות הבאות, לעודד את הדגנים לספוג את המניה ולבשל באופן שווה. כדי לעשות זאת, מעת לעת להסיר את המכסה, לתת את האורז גדול, מערבבים מהר, ולאחר מכן להחליף את המכסה. אני בדרך כלל לערבב את האורז 3 פעמים, בדרך כלל על 30 שניות לאחר קטניות קיטור להתחיל לירות מתחת למכסה. האורז הראשון ישחה במלאי ולאחר מכן בהדרגה להיות פחות קל לזוז. מכתשים קטנים ייווצרו גם על פני השטח. כאשר אתה בוחש בפעם השלישית, האורז צריך להיצמד קצת למחבת ורוב המניות נספגו. (אם זה לא הגיע לנקודה זו, להמשיך לבשל במשך דקה בערך ולבדוק שוב.) בשלב זה, רמת האורז ולהפוך את החום לנמוך. לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
לחשוף ולהוסיף את הירקות ועוף וכל מיצים מן המחבת, להפיץ אותם באופן שווה על האורז. החלף את המכסה והמשיך לבשל במשך 10 דקות יותר. לחשוף ולבחוש את התוכן, גירוד התחתון כדי לשלב את כל החומרים. להחליף את המכסה, להסיר מהחום, ולתת את האורז לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
Fluff את האורז עם מקלות אכילה או מזלג ולאחר מכן כפית אותו לתוך 1 או 2 קערות הגשה או מגשים. אם קרום קטן נוצר בתחתית הסיר, לגרוף אותו החוצה לשרת את השברים בנפרד לכל מי שנהנה טעם פריך, אגוזי שלהם.