קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

לבשל את הספר: וואפלים בטטה

לבשל את הספר: וואפלים בטטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, סוכר חום, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה, לבשל את הספר: נקניקיות בטטה מלית, ו לבשל את הספר: עוגת רול בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה המתוקים בסל קיטור ולשים את הספינה בסיר גדול של מים רותחים כי הוא 1 אינץ ' מתחתית הסל. מכסים ואדים מעל חום בינוני גבוה במשך 20 דקות, או עד תפוחי אדמה מתוקים הם מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את סל ספינת הקיטור, לשפוך את המים מתוך הסיר, ולזרוק את תפוחי האדמה המתוקים לתוך הסיר. מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תפוחי אדמה מתוקים, חלב, סוכר חום, חמאה, וגלידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לתערובת הבטטה. מערבבים לשלב אבל לא overmix; לא צריך להיות גושים הנותרים הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בקערה נפרדת, באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה שליש אחד בכל פעם. הבלילה תהיה עבה. באמצעות מנה (מתאים ליכולת של וופל שלך), יוצקים את הבלילה על מחומם, וופל משומן ומבשלים עד השחמה קלה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מגישים חם.