לבשל את הספר: סאלינה בסגנון Spaghettini עם עגבניות שרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סאלינה בסגנון Spaghettini עם עגבניות שרי. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך סלטה ריקוטה, עגבניות שרי, spaghettini, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: נקניק חזיר Spiedini עם בוקונצ'יני ועגבניות שרי, מבשלים את הספר: סטייקים פולנטה עם אספרגוס פסטו, עגבניות שרי, בוראטה, ו מבשלים את הספר: עגבניות ירוקות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
שים את שמן הזית ועגבניות הדובדבן במחבת גדולה וישרה.
מפזרים עם קאיין. חם מעל חום בינוני עד העגבניות להתחיל לתת את המיץ שלהם, רועד את המחבת מדי פעם.
בינתיים, בנדיבות מלח את המים הרותחים בסיר ולהוסיף את spaghettini. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי בישול הפסטה.
להעביר את הפסטה למחבת sauté, להוסיף את השום, ולזרוק עם העגבניות.
הוסף 1/3 כוס של מי הפסטה השמורים. לזרוק על חום בינוני עד מים ושמן emulsify.
הוסף עוד מים לפי הצורך, כף בכל פעם, עד שיש לך עקביות שמנת נחמד וכל גדילי spaghettini מצופה היטב עם רוטב. לקרוע את עלי המנטה לחתיכות קטנות ולזרוק עם spaghettini.
להעביר קערות מחוממות העליון עם הגבינה.