גשו לסופר וקנו ציר עוף, זרעי כוסברה, זנגביל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: אורז סרי לנקה עם כוסברה ודשא לימון, לבשל את הספר: בשר משומר, ו לבשל את הספר: אמפנדס בשר.
הוראות
1
לטף את הבשר יבש ומפזרים קלות עם מלח והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
2
הגדר ברזל יצוק קטן או מחבת כבדה אחרת על אש בינונית. כאשר חם מאוד, מפזרים את כוסברה, כמון, שומר, זרעי חילבה. מערבבים במשך 30 שניות בערך עד התבלינים רק להתחיל לפלוט ניחוח קלוי. ריק על פיסת נייר מגבת, וכאשר התקרר קצת, לטחון את התבלינים במטחנת קפה נקי או למחוץ מרגמה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חילבה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אגוז מוסקט טחון או
מרגמה ועלי
3
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
4
יוצקים את השמן למחבת מסוג תבשיל avenproof ולהגדיר על חום גבוה בינוני. כאשר חם, לשים את הבשר וחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
5
הסר לצלחת.
6
מוסיפים את הקינמון, הבצלים, הג ' ינג ' ר והשום. מערבבים ומבשלים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונלי
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
7
מוסיפים את חומץ, מלאי, קאיין, 1 1/2 כפיות מלח, ואת הבשר, כמו גם המיצים המצטברים שלה. מביאים לרתיחה, ערבוב הרוטב. מכסים ומניחים בתנור. לבשל, לצלות ולהפוך כל 20 דקות בערך, על 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
8
הסר מחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
אגוז מוסקט טחון או
9
מוסיפים את חלב הקוקוס, מערבבים, ומביאים לרתיחה לפני ההגשה.