קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

לבשל את הספר: סרי לנקה בשר Smore

לבשל את הספר: סרי לנקה בשר Smore
גשו לסופר וקנו ציר עוף, זרעי כוסברה, זנגביל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: אורז סרי לנקה עם כוסברה ודשא לימון, לבשל את הספר: בשר משומר, ו לבשל את הספר: אמפנדס בשר.

הוראות

1
לטף את הבשר יבש ומפזרים קלות עם מלח והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
2
הגדר ברזל יצוק קטן או מחבת כבדה אחרת על אש בינונית. כאשר חם מאוד, מפזרים את כוסברה, כמון, שומר, זרעי חילבה. מערבבים במשך 30 שניות בערך עד התבלינים רק להתחיל לפלוט ניחוח קלוי. ריק על פיסת נייר מגבת, וכאשר התקרר קצת, לטחון את התבלינים במטחנת קפה נקי או למחוץ מרגמה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חילבהזרעי חילבה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
4
יוצקים את השמן למחבת מסוג תבשיל avenproof ולהגדיר על חום גבוה בינוני. כאשר חם, לשים את הבשר וחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
הסר לצלחת.
6
מוסיפים את הקינמון, הבצלים, הג ' ינג ' ר והשום. מערבבים ומבשלים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
7
מוסיפים את חומץ, מלאי, קאיין, 1 1/2 כפיות מלח, ואת הבשר, כמו גם המיצים המצטברים שלה. מביאים לרתיחה, ערבוב הרוטב. מכסים ומניחים בתנור. לבשל, לצלות ולהפוך כל 20 דקות בערך, על 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
8
הסר מחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
9
מוסיפים את חלב הקוקוס, מערבבים, ומביאים לרתיחה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ