קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

לבשל את הספר: עוף ופטריות Fricassee

לבשל את הספר: עוף ופטריות Fricassee
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוף ופטריות Fricassee. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, פטריות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פטה פטריות שמנת, מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות, ו לבשל את הספר: ריזוטו פטריות סיר אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטף את העוף יבש עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד רק עישון. מבשלים את העוף, צד העור למטה, עד חום זהוב עמוק, על 6 דקות. להעיף וחום בצד השני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
להעביר את העוף לצלחת; להסיר ולהשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מבשלים את הבצל בשומן שנותר עד הזהב, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הפטריות, קורנית, ו 1/4 כפית מלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות שחררו את המיצים שלהם, על 10 דקות. לחשוף ולבשל עד שהנוזל מתאדה והפטריות מתחילות חום, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים בקמח ומבשלים עד הזהב, על 1 דקה. מערבבים לאט במרקים וביין ומביאים לרתיחה. להחזיר עוף וכל מיצים שהצטברו לסיר. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד הבשר רושם 160ºF על מדחום מיידי לקרוא, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מעבירים את העוף למגש ואוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מוסיפים את השמנת לסיר ומבשלים עד שהרוטב מעובה, כ -15 דקות. מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
יוצקים את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
לשרת.