קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: תפוח גאלט

לבשל את הספר: תפוח גאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: תפוח גאלט. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, שעועית וניל, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: גאלט קרם תאנה ודבש, מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים, ו לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחצלת אפיית סיליקון (כגון סילפט) או גיליון גדול של נייר קלף על משטח עבודה שטוח, ומכינים מחצלת או גיליון אחר של נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
מניחים את הסוכר בסיר כבד ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הסוכר. לבשל את הסוכר, מבלי לערבב, עד שהוא הופך קרמל כהה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר את המחבת מן החום ומערבבים 2 כפות של חמאה וקינמון. לגרד את הזרעים מפולי וניל לתוך הקרמל ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים את תערובת הקרמל על מרכז השטיח או נייר קלף על משטח העבודה, ולאחר מכן מניחים את המחצלת השנייה או גיליון נייר קלף על גבי. באמצעות מערוך, לשטח את הקרמל בזהירות ולאפשר לו להתקרר ולהגדיר. לשבור את תערובת הקרמל לחתיכות קטנות, ואז למקם אותם במעבד מזון לטחון אותם לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מחממים את התנור ל 163°. בעדינות מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם הנותרים 1 כף חמאה ומפזרים קצת אבקת קינמון-קרמל. חותכים את התפוחים לרוחב, דק ככל האפשר. מסדרים חצי פרוסות התפוח על אבקת הקינמון-קרמל במחבת, ויוצרים שכבה אחת וחופפים מעט. מכסים את התפוחים עם כמה כפיות של אבקת קינמון-קרמל וחוזרים עם פרוסות התפוח הנותרות ואבקת קרמל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ואופים במשך 1 שעה, או עד התפוחים מבושלים דרך, במכרז, ורק מעט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את רדיד ואופים 20 דקות נוספות, המאפשר לחות עודפת להתאדות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מעבירים את המחבת למדף ומאפשרים לתפוחים להתקרר. בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים את בצק עלים קר עגול, מרוכז, על גבי המחבת על התפוחים המקוררים. מכסים בגיליון גדול של נייר קלף ומעל עם תבנית אפייה, ואז הופכים את עוגת התפוחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף. במידת הצורך, לחזור על מחבת העוגה ההפוכה על גבי בצק בצק עלים, משאיר גבול 1 אינץ ' של בצק סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
10
הסר את מחבת העוגה, חושף את השכבות של תפוחים אפויים. מברשת קלה את הבצק החשוף עם הביצה המוכה ואופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שהבצק הוא חום זהוב ונפח באופן שווה סביב מילוי התפוח. להתקרר מעט, ואז לחתוך לתוך טריזים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי