לבשל את הספר: תפוח גאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: תפוח גאלט. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, שעועית וניל, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: גאלט קרם תאנה ודבש, מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים, ו לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחצלת אפיית סיליקון (כגון סילפט) או גיליון גדול של נייר קלף על משטח עבודה שטוח, ומכינים מחצלת או גיליון אחר של נייר קלף.
מניחים את הסוכר בסיר כבד ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הסוכר. לבשל את הסוכר, מבלי לערבב, עד שהוא הופך קרמל כהה, על 10 דקות.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים 2 כפות של חמאה וקינמון. לגרד את הזרעים מפולי וניל לתוך הקרמל ומערבבים להתמזג.
יוצקים את תערובת הקרמל על מרכז השטיח או נייר קלף על משטח העבודה, ולאחר מכן מניחים את המחצלת השנייה או גיליון נייר קלף על גבי. באמצעות מערוך, לשטח את הקרמל בזהירות ולאפשר לו להתקרר ולהגדיר. לשבור את תערובת הקרמל לחתיכות קטנות, ואז למקם אותם במעבד מזון לטחון אותם לאבקה דקה.
מחממים את התנור ל 163°. בעדינות מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם הנותרים 1 כף חמאה ומפזרים קצת אבקת קינמון-קרמל. חותכים את התפוחים לרוחב, דק ככל האפשר. מסדרים חצי פרוסות התפוח על אבקת הקינמון-קרמל במחבת, ויוצרים שכבה אחת וחופפים מעט. מכסים את התפוחים עם כמה כפיות של אבקת קינמון-קרמל וחוזרים עם פרוסות התפוח הנותרות ואבקת קרמל.
מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ואופים במשך 1 שעה, או עד התפוחים מבושלים דרך, במכרז, ורק מעט קרמל.
הסר את רדיד ואופים 20 דקות נוספות, המאפשר לחות עודפת להתאדות.
מעבירים את המחבת למדף ומאפשרים לתפוחים להתקרר. בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 204°.
מניחים את בצק עלים קר עגול, מרוכז, על גבי המחבת על התפוחים המקוררים. מכסים בגיליון גדול של נייר קלף ומעל עם תבנית אפייה, ואז הופכים את עוגת התפוחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף. במידת הצורך, לחזור על מחבת העוגה ההפוכה על גבי בצק בצק עלים, משאיר גבול 1 אינץ ' של בצק סביב המחבת.
הסר את מחבת העוגה, חושף את השכבות של תפוחים אפויים. מברשת קלה את הבצק החשוף עם הביצה המוכה ואופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שהבצק הוא חום זהוב ונפח באופן שווה סביב מילוי התפוח. להתקרר מעט, ואז לחתוך לתוך טריזים ומגישים.