קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות40
מגזין

לזניה זוקיני ללא נודלס

לזניה זוקיני ללא נודלס
Noodleless Zucchini Lasignananananananan הוא מתכון ים תיכוני המשמש 12. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה עם חלב מלא, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה זוקיני ללא נודלס, לזניה זוקיני עם קישואים "ריקוטה", ו לזניה זוקיני.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים את המתלים לחלק אותו לשלישים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומתחילים להשחים, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, הצלפים והמלח הנמדד, מערבבים לשלב ומביאים לרתיחה. הפחת את החום נמוך בינוני ומבשל עד שהטעמים מתמזגים והרוטב מתעבה מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מניחים את פרוסות הקישואים בשכבה אחת על 2 דפי אפייה, חופפים את הפרוסות מעט לפי הצורך. צולים עד מתרכך וגמיש, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים את דפי האפייה על מדפי תיל ומניחים בצד להתקרר. הזז את המתלה העליון לאמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים מחצית הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד חום זהוב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים עוד כף שמן למחבת וחוזרים עם שאר הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן למחבת ומחממים על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את לבבות הארטישוק, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
9
מעבירים לקערה עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מוסיפים 1 1/4 כוסות של הרוטב לתערובת הפטרייה-ארטישוק וזורקים למעיל אחיד; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2
מורחים את רוטב העגבניות שנותר בשכבה דקה על הקרקעית של צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.פזר רבע מתערובת הפטרייה-ארטישוק על הרוטב בשכבה זוגית. מניחים באופן שווה רבע מחתיכות הקישואים בשכבה אחת מעל התערובת. באמצעות כפית קטנה, לגרוף שליש גבינת קוטג ' מתמלא באופן שווה על הקישואים ולשטח את הבובות עם החלק האחורי של הכף (המילוי יתפזר יותר כפי שהוא מבשל). מפזרים באופן שווה רבע מהמצרלה על מילוי גבינת הקוטג'.הפוך 2 שכבות יותר של תערובת פטריות-ארטישוק, פרוסות קישואים, מילוי גבינת קוטג', ומוצרלה. הפוך שכבה סופית עם פרוסות קישואים שנותרו, ואז תערובת פטריות-ארטישוק, ולבסוף מוצרלה (מעבר את הסדר שומר קישואים מלהישרף מתחת לגבינה).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים חשוף עד הרוטב מבעבע סביב הקצוות ואת החלק העליון הוא השחמה, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת מגניב במשך 30 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לבבות ארטישוק קפואים, מופשר, טפח יבש עם מגבות נייר, וקצוץ גסלבבות ארטישוק קפואים, מופשר, טפח יבש עם מגבות נייר, וקצוץ גס12שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס12 כפיות אבקת שום3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת קוטג'קרדגבינת קוטג'קרד794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרמיני, גבעולים גזוז פרוס 1/4 אינץ ' עבהפטריות קרמיני, גבעולים גזוז פרוס 1/4 אינץ ' עבה12 כפיות אבקת שוםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1( חצילים)שן שום, קצוץ דקשן שום, קצוץ דק12שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס גבינת פרמזן מגוררת דק (אודותכוס גבינת פרמזן מגוררת דק (אודות0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרpound מגורר גבינה מוצרלה חלב מלא (אודותpound מגורר גבינה מוצרלה חלב מלא (אודות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קוביות קטנותבצל צהוב, קוביות קטנות680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קישואים, הקצוות גזוז פרוס לאורכו 1/4 אינץ ' עבהקישואים, הקצוות גזוז פרוס לאורכו 1/4 אינץ ' עבה