לזניה עוף פיאסטה טאקו
המתכון טאקו פיאסטה עוף לזניה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-9 שעות ו-30 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 551 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב טאקו, שעועית מטוגנת, אטריות לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו לזניה טאקו פיאסטה, לזניה עוף פיאסטה, ו טאקו סלט עוף פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 15x12 אינץ 'גיליון של רדיד ו 13x9 אינץ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. בקערה גדולה, לשלב עגבניות ורוטב טאקו; לערבב היטב. מערבבים עוף. בקערה בינונית, לשלב שעועית מטוגנת ושמנת חמוצה; לערבב היטב.
מורחים על תערובת 1 כוס עוף בתחתית צלחת אפייה מרוסס. למעלה עם 4 אטריות לא מבושלות, שבירה כדי להתאים במידת הצורך.
מורחים עם חצי תערובת שעועית ותערובת 1 1/2 כוסות עוף.
מפזרים 1 כוס הגבינה, חצי הבצל וחצי הזיתים.
שכבה 4 יותר אטריות, נשאר תערובת שעועית, 1 1/2 כוסות עוף תערובת 1 כוס גבינה. למעלה עם הנותרים 4 אטריות, תערובת עוף, בצל, זיתים וגבינה. (להיות בטוח אטריות העליון מכוסים.) לכסות בנייר כסף, בצד מרוסס למטה. מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
אופים לזניה מכוסה במשך 50 דקות. לחשוף תבנית אפייה; אופים תוספת 18 עד 22 דקות או עד מבעבע ומחומם ביסודיות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מפזרים כוסברה. אם תרצה, מקשטים כל מנה עם מנה של שמנת חמוצה, עגבניות קצוצות וחסה קרועה.