קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

לזניה עם פנים פתוחות פפריקה מעושנת

לזניה עם פנים פתוחות פפריקה מעושנת
המתכון מעושן Paprikan לזניה פנים פתוח יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1011 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. אם יש לך פפריקה, שמנת כבדה, פירורי לחם panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. נסו כריכי פנים פתוחים עם אבוקדו, ביצה וסלמון מעושן, כריכי אצבע סלמון מעושנים עם אפיק גבינת שמנת חזרת, ו כריך ביצה עם פרצוף פתוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את 2 כפות שמן בסיר רחב על חום בינוני גבוה. לאחר חם להוסיף את צ ' וריסו, בצל בקר טחון, ושום. באמצעות מרית, לשבור את הבשר קטן ככל שאתה יכול כפי שהוא חומים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לטגן עד חום כהה, כ -10 דקות.
4
מוסיפים את היין האדום ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מערבבים את העגבניות, 2 כפות פפריקה מעושנת, panko, שמנת כבדה, ומלח. מכסים את הסיר, להפחית את החום נמוך מאוד, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיף את האטריות לזניה ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
8
לנקז ולהניח בצד.
9
שים 1 אטריות לזניה על כל אחד 4 צלחות. כפית את תערובת הבשר על הפסטה ולפזר אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מפזרים על 1/8 של פטרוזיליה מנצ ' גו מגורר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
11
הנח עוד אטריות לזניה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מפזרים פטרוזיליה יותר manchego מעל האטריות והאבק השני עם הנותרים 1 כף פפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
טפטוף בשמן זית כתית מעולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casan אמה קיאנטי Classico. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.