קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

לזניה פסטו מעוך ספגטי

לזניה פסטו מעוך ספגטי
מתכון ספגטי Pesto Lasganananne מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי פטריות, שום, רוטב ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לזניה פסטו עוף גבינה ממולא ספגטי סקווש, לזניה סקווש ספגטי, ו תבשיל לזניה סקווש ספגטי.

הוראות

1
מבשלים את דלעת הספגטי. אתה יכול לאפות אותו, לחמם אותו במיקרוגל, או לעשות מה שעשיתי ולחץ לבשל אותו. כדי לבשל לחץ, לחתוך את הסקווש לשניים לגרוף את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים סל קיטור בסיר הלחץ שלך, מוסיפים 1 כוס מים, ומניחים את חצאי הסקווש בסל. חותם סיר לחץ ומבשלים בלחץ גבוה במשך 8 דקות. לשחרר לחץ, לחשוף, ולאפשר את הסקווש להתקרר עד שתוכל להתמודד עם זה בנוחות.באמצעות מזלג, לגרד את החוטים של " ספגטי."זה עלול לקחת קצת מאמץ וללכת נגד התבואה.”
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
סכין קילוףסכין קילוף
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
סל קיטורסל קיטור
3
שים את גדילי סקווש לתוך מסננת להגדיר מעל קערה גדולה ולהניח בצד. (אתה יכול לבשל את הדלעת ספגטי מראש כל עוד אתה לנקז אותו היטב לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים מחבת רוטב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיפים את הפטריות ו 1 שן שום קצוץ, יחד עם 1 כף מים. מערבבים ומכסים בחוזקה. מבשלים, ערבוב כל 60 שניות, עד הפטריות לרכך להפריש המיצים שלהם, על 3 דקות. לחשוף ולבשל עד שרוב הנוזל מתאדה. מתבלים קלות במלח ופלפל, אם תרצו, ומניחים בצד.הפוך את המילוי: התחל את מעבד המזון שלך ושחרר את 2 שיני שום קלופים. תהליך עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
מניחים את כל החומרים לתוך בלנדר תערובת עד חלקה לחלוטין.מחממים תנור ל 191°. שמן קל 2 1/2 ל 3 צלחת תבשיל מלבני ליטר. (שלי הוא 9.5 x 6.5 x 3 אינץ ' עמוק.) להרכיב את הלזניה: כפית על 1/4 כוס רוטב הספגטי לתוך החלק התחתון של המנה, רק מספיק כדי מעיל התחתון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מורחים חצי מדלעת הספגטי על הרוטב ומפזרים מלח ופלפל אם תרצו. זרוק את המילוי על הדלעת על ידי כפות גדולות ולאחר מכן להפיץ אותו באופן שווה. מסדרים את הפטריות מעל המילוי, ואחריו התרד, אם אתה משתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
סכין קילוףסכין קילוף
3
יוצקים חצי מרוטב הגבינה על התרד והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4
מוסיפים את הדלעת הנותרת, מחליקים אותה לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
5
יוצקים את רוטב הספגטי שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
6
אופים במשך 15 דקות. ואז בזהירות, החל במרכז המחבת, יוצקים את רוטב הגבינה הנותר מעל, נזהרים לא להתיז את הרוטב על המחבת החמה. חזור לתנור ומבשל עד הלזניה מבעבעת בכל רחבי הקצוות, על 30-40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מהתנור ולאפשר לעמוד לפחות 15 דקות-הרוטב יעבה ואת הלזניה יהיה פחות מימי ככל שהוא עומד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מגישים חמים.