קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות9
ציון בריאות14
מגזין

לזניה רול אפים II

לזניה רול אפים II
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לרפרטואר שלך, לזניה רול אפים II עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 9 מנות עם 588 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 יגידו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם ביצה, סוכר, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: איך להכין את רול הלזניה הטוב בעולם , רול אפים עוף עם גבינת פטה וארוגולה , ורולים עוף בקארי .

הוראות

1
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, בצל, אבקת שום ואורגנו במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבצל רך והבשר שחום, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים רוטב עגבניות וסוכר; מבשלים עד שהרוטב מחומם, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים לזניה במים הרותחים, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהיא מוכנה אך יציבה עד לנגיסה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לְנַקֵז.
5
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים כלי תבשיל בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים גבינת ריקוטה, ביצה, פטרוזיליה ו-3/4 כוס גבינת פרמזן יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים אטריות לזניה על משטח עבודה. כף שכבה אחת של תערובת גבינת ריקוטה, רוטב בשר שכבה אחת ושכבה אחת גבינת מוצרלה על אטריות הלזניה; מעל אטריות לזניה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מגלגלים את אטריות הלזניה הממולאות בסגנון ג'לי רול; מניחים בתבשיל הקדרה המוכן. חזור על הפעולה עם שאר אטריות הלזניה, תערובת גבינת ריקוטה, רוטב בשר וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אטריות לזניהאטריות לזניה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
9
מורחים כף רוטב בשר על גבי כל גליל לזניה; מעל גבינת המוצרלה שנותרה ו-1/4 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה