זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. לחם בטטה וחמאת אננס, פודינג לחם בטטה, אגס ואננס, ו בטטה ואננס קורמה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה מקציפים את הסוכר, השמן והביצה; מערבבים פנימה את הבטטה, האננס וקליפת התפוז. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
מקלות קינמון קצרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה