קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

לחם בסיסי מאוד

לחם בסיסי מאוד
אם יש לך מים, עלייה מהירה מיידית שמרים, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: לחם לבן בסיסי (עבור מכונת לחם), לחם צימוקים בסיסי או לחם חמוציות, ו לחם לבן בסיסי ללא מכונת לחם.

הוראות

1
שלב 5 אונקיות של הקמח, 1/4 כפית של השמרים, כל הדבש, וכל המים בבקבוק במיכל ישר; לכסות באופן רופף ומקרר במשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק מיםבקבוק מים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מניחים את 11 אונקיות הנותרים של קמח, שמרים הנותרים, וכל המלח לתוך קערת מערבל לעמוד, ולהוסיף את מראש התסיסה מהמקרר. באמצעות חיבור הוו בצק, ללוש את התערובת על נמוך במשך 2 עד 3 דקות רק עד שהוא מגיע יחד. מכסים את הבצק בקערה במגבת מטבח ומאפשרים לנוח 20 דקות. לאחר 20 דקות, ללוש את הבצק במהירות בינונית במשך 5 עד 10 דקות או עד שאתה יכול בעדינות למשוך את הבצק לתוך גיליון דק כי האור יעבור. הבצק יהיה דביק, אבל לא כל כך דביק שאתה לא יכול להתמודד עם זה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בעוד הבצק ללוש, יוצקים חצי מהמים החמים למחבת רדודה ומניחים על המתלה התחתון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
משמנים את החלק הפנימי של מיכל ישר צדדי גדול עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5
מניחים את כדור הבצק לתוך המיכל ומניחים על המדף מעל מחבת המים. אפשר לעלות עד הוכפל בגודל, כ 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לאחר שהבצק הוכפל בגודל, להפוך אותו על גבי הדלפק, אבק קלות את הידיים עם קמח, ולחץ על הבצק עם פרקי האצבעות שלך; ואז לקפל 1 צד לקראת אמצע המסה ולאחר מכן את השני, כאילו אתה עושה ארנק קיפול משולש. חזור על הקיפול בפעם שנייה. מכסים את הבצק במגבת מטבח ומאפשרים לנוח עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
תשטחו שוב את הבצק עם פרקי האצבעות שלכם ואז תקפלו את הבצק לתוך עצמו, כאילו אתם מעצבים משהו שנראה כמו מדוזה. הפוך את הבצק וסחוט את התחתית יחד כך שהמשטח העליון של הבצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מניחים את הבצק בחזרה על הדלפק ולהתחיל לגלגל בעדינות בין הידיים. אין לתפוס את הבצק, אלא לאפשר לו לנוע בעדינות קדימה ואחורה בין הידיים, נע בתנועה מעגלית. הזז את כדור הבצק לקליפת פיצה או לתחתית מחבת הסדין שזורה בקמח התירס. מכסים במגבת המטבח ומאפשרים לספסל הוכחה במשך 1 שעה, או עד שאתה לתקוע את הבצק והוא מתמלא במהירות בחזרה שבו אתה דקר אותו.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים צלחת טרה קוטה לא מזוגגת הפוכה לתנור ומחממים את התנור ל-400 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מערבבים את כוס המים 1/3 ואת עמילן תירס בקערה קטנה. לחשוף את הבצק לצחצח את פני השטח עם תערובת זו. לחתוך בעדינות את המשטח העליון של כדור הבצק בכמה מקומות, כ 1/3 עד 1/2 אינץ עמוק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
הוסף עוד מים חמים למחבת הרדודה אם הוא התאדה. החלק את הלחם על צלחת הטרה קוטה בתנור ואופה במשך 50 עד 60 דקות. לאחר שהלחם הגיע לטמפרטורה פנימית של 205 עד 210 מעלות F, להסיר מתלה קירור ולאפשר לשבת במשך 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף