לחם בצל מקורמל עם שמן זית מתובל
קרמל בצל Flatbread עם שמן זית מתובל דורש על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ בלסמי, פתיתי פלפל, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם שטוח בצל מקורמל, לחם שטוח בצל מקורמל, ו בצל מקורמל ולחם שטוח טימין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
במחבת גדולה, מעל חום בינוני-נמוך מטגנים את הבצל והשום בחמאה במשך 20 דקות או עד חום זהוב וקרמל, ערבוב עם כף עץ, לאורך כל תהליך הבישול.
להפוך את הבצק למחבת פיצה משומנת קלות 12 אינץ'. לחץ על הבצק לתוך מעגל על 10 אינץ ' בקוטר עם הידיים שלך; (זה לא צריך להיות מושלם). באמצעות קצה הידית של כף עץ, לעשות חריצים עמוקים על 1 אינץ ' בנפרד על גבי הבצק. למעלה עם בצל מקורמל ומפזרים עשבי תיבול טריים וגבינות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
טפטוף עם שמן זית ואופים ב 400 מעלות F עד חום זהוב, על 18 עד 20 דקות.
יוצקים את חומץ בלסמי לסיר קטן, מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת בחצי.
מערבבים את השמן עם פתיתי צ ' ילי בקערה קטנה.
בואו לשבת במשך 15 עד 20 דקות כדי לתת טעם צ ' ילי להחדיר לתוך השמן
הסר את הפיצה מהתנור טפטוף עם הפחתת בלסמי ושמן צ ' ילי לפני ההגשה.