לחם מחיטה מלאה עם צימוקים ואגוזים
לחם מחיטה מלאה עם צימוקים ואגוזים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת קקאו, דבש, קמח שיפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחם מחיטה מלאה עם צימוקים ואגוזים, לחם סודה אירי עם צימוקים ואגוזים, ו לחם בננה זוקיני עם אגוזי מלך וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/4 כוסות מים ושמרים בקערה גדולה כדי להתמזג. מערבבים בחלב חם, דבש ומלח, ואז חמאה מומסת.
להוסיף 1 1 1/2 כוסות קמח מחיטה מלאה ומערבבים במרץ עם כף עץ עד משולב היטב.
מוסיפים 1/2 כוס קמח שיפון, סובין שיבולת שועל ואבקת קקאו ומערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים מספיק קמח לחם, 1/2 כוס בכל פעם, כדי ליצור בצק לח ודביק, ערבוב במרץ עם כף עץ עד משולב היטב.
תן לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שהוא הוכפל בנפח, כ 1 שעה (לא להקיש את הבצק).
תרסיס 9x5x3 אינץ ' מחבת כיכר מתכת עם ספריי nonstick.
מעבירים את הבצק למחבת מוכנה, נזהרים לא לרוקן את הבצק. מחבת כיכר כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
תנו לעלייה באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק מנופח וכמעט מגיע לחלק העליון של המחבת, כ -45 דקות לבצק בקירור ו -20 דקות לבצק בטמפרטורת החדר.
בינתיים, מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 500 ° F. בנדיבות לרסס בתוך התנור עם מים (כ 8 תרסיסים); מיד במקום לחם בתנור. טמפרטורת תנור נמוכה יותר עד 204° ואופים לחם עד העליון הוא חום עמוק פריך ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב במחבת על מתלה 10 דקות. להפוך את הלחם על מתלה מגניב לחלוטין.