לחם מטוגן בקרמל
המתכון Caramelized שאור לחם מטוגן מוכן תוך כ 40 דקות,. והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 335 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, סירופ מייפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה למדי. נסו וידאו: תותים שמנת שאור לחם מטוגן לשניים, קינמון סוכר שאור לחם מטוגן עם קצפת יוגורט, ו לחם מטוגן בקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הלחם ל 8 טריזים גדולים.
לטאטא את הביצים, חלב חמאה, שמנת, סוכר מגורען, וניל וקינמון בתבנית אפייה גדולה.
מוסיפים את הלחם ומסתובבים מדי פעם עד ספוג, כ 15 דקות. מחממים התנור ל 250 מעלות F.
שים את הסוכר של הממתקים במסננת משובחת. ממיסים 1 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני.
מוסיפים חצי מהלחם והאבק בנדיבות עם הסוכר של המאפים; מבשלים, מסתובבים ואבק לעתים קרובות עם סוכר יותר ממתקים, עד חום זהוב וקרמל, 10 עד 12 דקות (מוסיפים עוד חמאה למחבת, במידת הצורך).
מעבירים את הטוסט הצרפתי לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
הוסף עוד 1 כף חמאה למחבת וחזור עם הלחם הנותר.