זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם זוקיני עם חמוציות מיובשות, לחם זוקיני עם חמוציות מיובשות, ו לחם קישואים מתובל עם אגוזי מלך ואוכמניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את לחם הקישואים: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה אחד 9 ידי 5 אינץ מחבת כיכר או שלושה 6 ידי 3 אינץ ' מחבתות מיני.
לטאטא את הביצים, חמאה מומסת, יוגורט, וניל ותפוז גרידה (אם שימוש) בקערה בינונית. מערבבים את הקישואים הקרועים. מקפלים את תערובת קישואים לתערובת הקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
קישואים
וניל
חמאה
יוגורט
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה (ים).
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -55 דקות עבור כיכר סטנדרטית או 35 עד 40 דקות עבור כיכרות מיני. מגניב 30 דקות במחבת (ים) על מתלה, ואז להפוך את על המדף כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
1
לטאטא את הסוכר של ממתקים, חלב וזרעי וניל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
וניל
זרעים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
יוצקים מעל לחם קישואים מקורר ולתת להגדיר, 15 עד 20 דקות.