לחם קלמטה זית ושום
קלמטן זית ולחם שום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 301 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמרים, סוכר, מלח לא יודי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם שום זית Kalamatan, טונאן וסלט ארטישוק על לחם זית Kalamatan עם גבינת פרובולונה ועשב טרי איולי שום, ו לחם זית Kalamatan.
הוראות
בקערה בינונית להמיס סוכר במים חמים 1/2 כוס. כדי הוכחה שמרים, מערבבים בשמרים ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות במקום חם.
מחממים תנור ל 105 מעלות f (40 מעלות C). לחמם קערה בטוחה לתנור בתנור.
מניחים קמח בקערה של מעבד מזון.
מוסיפים מלח ודופק לכמה שניות.
יוצקים שמרים מוגפים לתוך קמח דרך חור. מיד מוסיפים את 3/4 כוס מים חמים, ולאחר מכן את שמן הזית. תהליך במשך כ 1 דקה או עד כדור בצק מנקה את הצדדים של קערת המעבד. אם הבצק רטוב מדי להוסיף קצת קמח דרך העליון בעת עיבוד, או אם יבש מדי, להוסיף קצת יותר מים.
הסר את המכסה והעביר את הבצק לקערה המחוממת. מכסים בצלחת או בניילון נצמד.
תן לעלות במשך 1/2 שעה במקום חם.
בקערה קטנה, לשלב שום טחון וזיתים קצוצים. תניח בצד.
לאחר הבצק עלה להעביר בצק ללוח מקומח קלות. הפוך חריץ בבצק ומניח תערובת זית בפנים. ללוש בצק 10 פעמים. רוב התערובת צריכה להישאר באמצע הבצק. טופס בצק לצורת יומן או כיכר עגולה.
מפזרים קמח תירס על גבי תבנית אפייה משומנת ומניחים כיכר למעלה. הפעל תנור ל 150 מעלות F (65 מעלות C) במשך 2 דקות ולאחר מכן לכבות.
תן לבצק לעלות בתנור חם למשך 1/2 שעה, או עד קליל ונפוח.
הסר כיכר ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים לחם ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה תיל.