לחם רועה צאן
אם יש לך שמרים, סוכר, שמן סלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: ארוחת בוקר של רועה צאן, ארוחת בוקר של רועה צאן, ו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 3 כוסות מים ברז חם מאוד עם חמאה, סוכר, ומלח. מערבבים עד חמאה נמס; תן מגניב עד חם (110 עד 115). מערבבים בשמרים; לכסות ולהגדיר במקום חם עד מבעבע, על 15 דקות.
מוסיפים 5 כוסות של הקמח. הכה עם מערבל כבד או כף רק עד הבלילה הוא נמתח, 2 עד 5 דקות.
מערבבים מספיק של הקמח שנותר, על 3 1/2 כוסות, כדי ליצור בצק נוקשה.
כדי ללוש עם וו בצק, להכות על מהירות בינונית עד הבצק מושך מצד הקערה וכבר לא מרגיש דביק, על 5 דקות. במידת הצורך, להוסיף עוד קמח, 1 כף בכל פעם.
כדי ללוש ביד, לגרד את הבצק החוצה על לוח משוריין ללוש עד חלקה, על 10 דקות, הוספת קמח כנדרש כדי למנוע דבק. לשטוף קערה ולשפשף עם שמן. להחזיר את הבצק לקערה ולהפוך את המעיל עם שמן.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום חם עד להכפלה, כ-1/2 שעות.
בינתיים, אם באמצעות תנור ברזל יצוק 5 ליטר הולנדית, לחתוך מעגל של רדיד כדי להתאים לתחתית המחבת; לשים לסכל במחבת. לשפשף את נייר הכסף ואת הצדדים של פאן בנדיבות עם שמן סלט. מחבת nonstick כי הוא לא שחוק צריך שום הכנה.
ללוש בצק עם וו בצק או על לוח מקומח לגרש אוויר, ולאחר מכן ליצור כדור חלק.
מניחים בצק בתבנית אפייה. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד כמעט הוכפל שוב, 45 דקות עד 1 שעה; לצפות מקרוב אז זה לא עולה יותר מדי.
אופים, חשוף, בתנור 350 עד כיכר הוא חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח, 50 עד 55 דקות.
הסר לחם מהתנור והפוך על מתלה( תצטרך עוזר); הסר רדיד ולהפוך כיכר בצד ימין למעלה. מגניב לפחות 45 דקות.
מגישים חם או קר, לחתוך טריזים.