לחם שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם שום. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, לחם, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם שום, איך להכין לחם שום מאפס, ו לחמניות שום, איך לעשות לחמניות שום ללא ביצים.
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם נייר; להפריש.
מניחים את החמאה, שום, פטרוזיליה, ומלח בקערה בינונית ומחית עם גב כף או מרית גומי עד חלקה בשילוב.
מניחים את הלחם בצד למעלה על תבנית האפייה.
מורחים את תערובת החמאה בשכבה זוגית על הצדדים החתוכים של הלחם.
אופים עד הלחם הוא חום זהוב על גבי, על 15 דקות.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני חיתוך.