לחם תירס דרומי
המתכון לחם תירס דרומי מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 282 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו טפטוף בייקון, ביצה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם התירס הדרומי של אמא, לחם תירס דרומי, ו לחם תירס חמאה דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את שומן הבייקון במחבת ברזל יצוק 9 או 10 אינץ ' והכניס את המחבת לתנור. ואז מחממים את התנור ל 400° עם המחבת בפנים. (אם אין לך מחבת ברזל, אתה יכול להשתמש בתנור הולנדי חשוף או במחבת עוגת מתכת.)2
לטאטא יחד את כל החומרים יבשים בקערה גדולה. בקערה אחרת, לנצח את הביצה ואת החמאה עד בשילוב, ולאחר מכן לערבב את זה לתוך קערה של מרכיבים יבשים. מערבבים בחמאה המומסת.3 כאשר התנור חם, להוציא את המחבת (בזהירות, כמו הידית תהיה חמה!).
הוסף את הבלילה לחם תירס ולוודא שהוא מופץ באופן שווה במחבת.
אופים במשך כ 20 דקות, או עד הקצוות מתחילים חום וקיסם מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי.4
תן את שאר הלחם במשך 10-30 דקות במחבת לפני חיתוך אותו פלחי ו serving.To הימנע שריפת היד שלך כי שכחת את המחבת הוא חם, אני ממליץ לשים מחזיק סיר על הידית של המחבת בעוד לחם התירס הוא נח, או קירור הידית למטה קצת עם קוביית קרח.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי