קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

לחמניות אביב סרטנים וחזירים

לחמניות אביב סרטנים וחזירים
מתכון סרטן חזיר לחמניות האביב מוכן בערך 25 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 10. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם בשר חזיר שומני טחון, ביצה, פלחי אורז וייטנאמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גלילי אביב עם סרטן, גלילי אביב סרטן, ו לחמניות האביב אפויות עם סרטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים פטריות במים חמים על ידי 1 אינץ ' בקערה ולספוג 20 דקות (פטריות יתרחבו).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לנקז מסננת בסדר רשת ולשטוף ביסודיות, ואז לנקז שוב. לקצץ ולהשליך כל חלקים קשים מפטריות, ואז דק קוצצים. (אתה צריך בערך 3 כפות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מערבבים יחד פטריות, חזיר, בשר סרטנים, ביצה שלמה מוכה, כוסברה, זנגביל, בצל ירוק, שום, ומלח בקערה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
בשר סרטניםבשר סרטנים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
קו מגש עם נייר שעווה. שים עובי כפול של מגבות נייר על משטח עבודה ולמלא תבנית אפייה רדודה עם מים חמים. זרוק כל טריזי נייר אורז עם חורים. להשרות טריז 1 במים חמים עד גמיש, 30 שניות עד 1 דקה, ולאחר מכן להעביר בזהירות מגבות נייר, לסדר את זה עם צד מעוקל של טריז הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
שים 1 כף מילוי באמצע צד מעוקל על 1/2 אינץ 'מקצה וצורה מילוי אופקית לתוך יומן 2 3/4 אינץ'. מקפלים פינות שמאל וימין של טריז מעל מילוי, חופפים מעט ויישור הקצוות התחתונים. (טריז יהיה דומה מעטפה פתוחה.)
6
טפיחה בפינה העליונה עם חלמון, ואז בחוזקה להפשיל טריז ממך, לוודא מסתיים להישאר תחוב בפנים. (הקפד להפשיל טריזים בחוזקה או כיסי אוויר ימנע לחמניות מבראונינג באופן שווה כאשר מטוגן.) לשים רול, צד התפר למטה, על מגש לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק. הפוך יותר לחמניות באותו אופן, העברה למגש וסידור 1/2 אינץ ' זה מזה. שמור רופף מכוסה עד מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
חום על 1 אינץ ' של שמן בסיר 5 עד 6 ליטר על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 185° על מדחום. מטגנים לחמניות בקבוצות של 5 או 6, שמירה על לחמניות בנפרד במהלך הדקה הראשונה של טיגון כדי למנוע דבק ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב מבושל דרך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
העברה מטוגנת עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן 365°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
* נמצא בשווקים אסיאתיים ו adrianascaravan.com.
1
לחמניות ניתן להרכיב (אבל לא מטוגן) 1 חודש קדימה קפוא על מגש בשכבה 1, 1/2 אינץ ' בנפרד, על 2 שעות, ולאחר מכן הועבר מיכל אטום או שקית פלסטיק אטומה ונשמר קפוא. הפשרה במקרר, חשופה, בשכבה 1, 1/2 אינץ ' זה מזה, ואז לטפוח יבש לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו