קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 42 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות זעפרן סנט לוסיה

לחמניות זעפרן סנט לוסיה
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 293 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -42 דקות. אם יש לך שמרים, מלח כשר, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחמניות זעפרן סנט לוסיה, לחמניות זעפרן סנט לוסיה, ו לחמניות זעפרן מחיטה מלאה St. Lucia.

הוראות

1
1 בסיר קטן, לחמם את החלב, זעפרן, ו 1 כפית סוכר יחד עד החלב הוא מהביל.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר מהחום ומערבבים כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
בואו להתקרר עד כ 46°, או חם למגע, אבל לא חם. 2
4
מפזרים את השמרים על החלב החם זעפרן-חדור ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות עד קצף.3 בקערה של מערבל סטנד-אפ* להקציף יחד 3 1 / 2 ספלים (490 גרם) של הקמח, נשאר 1/4 כוס סוכר, מלח הל טחון אם שימוש.* אתה יכול לעשות את המתכון הזה ללא מיקסר, בשבילי זה פשוט קצת יותר קל עם אחד. 4 לעשות באר במרכז הקמח ולהוסיף את תערובת זעפרן חלב השמרים, הביצים, החמאה, והשמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
זעפרןזעפרן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מערבבים את החומרים עד משולב היטב.5 לעבור לקרס הבצק של המיקסר שלך (אם משתמשים, ללוש ביד אחרת). במהירות נמוכה להתחיל ללוש את הבצק. לאט להוסיף קמח נוסף, כף בכל פעם, לישה לשלב לאחר כל תוספת. לעשות את זה עד הבצק הוא עדיין קצת דביק למגע, אבל לא לגמרי מקל על הידיים שלך כאשר אתה להתמודד עם זה. 6 לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה גדולה. מכסים בניילון נצמד. (שים לב בשלב זה אתה יכול לעשות קדימה ומקרר לילה אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
תן לשבת במקום חם במשך 1 עד 2 שעות, עד שהבצק הוכפל בגודל. (דרך אחת לומר שהבצק מוכן היא שדוחפים בו את האצבע ולוקח לא מעט זמן עד שהזחה שנותרה על ידי האצבע נעלמת.) 7 כאשר הבצק הוכפל בגודל, לחץ עליו בעדינות ללוש אותו כמה פעמים. לשבור חתיכה וליצור אותו לכדור על 2 אינץ ' רחב (60 עד 70 גרם אם אתה שוקל).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
לגלגל את הכדור לתוך נחש, כ -14 סנטימטרים. לאחר מכן תלתל את הקצוות בכיוונים מנוגדים, ויוצר " S " עם ספירלות בכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים על תבנית אפייה מרופדת וחוזרים עם שאר הבצק. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חם עד שהבצק יוצר כפול בגודלו, 30 דקות עד שעה. 8 מחממים תנור ל 204° (205°C). באמצעות מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה מוכה על צמרות וצדדים של לחמניות לא מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מניחים צימוקים במרכזים של ספירלות "S".
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
10
מניחים בתנור ומבשלים כ 10 עד 11 דקות (מפנה באמצע הבישול כדי להבטיח אפילו בראונינג), עד הלחמניות הן חום זהוב.  
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני האוכל.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף