קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות חזיר-בטן

לחמניות חזיר-בטן
מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 604 קלוריות. אם יש לכם מים חמים, שמן canolan, חלב דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חזיר בטן לחמניות, חזיר לחמניות בטן (גואה באו), ו סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מלח כשר, סוכר, ו 4 כוסות מים עד סוכר ומלח מומסים. שים את הבטן חזיר בשקית גדולה sealable, ואז לשפוך מלח. בזהירות לחץ על אוויר שקית חותם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
בטן חזירבטן חזיר
מלחמלח
סוכרסוכר
מיםמים
2
שכב בצלחת רדודה ולתת מלח, מקורר, לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
1
מערבבים יחד 1/4 כוס מים חמים עם שמרים וקמצוץ של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
2
בואו לעמוד עד קצף, 5 עד 10 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
לטאטא בחלב יבש ונותר 3/4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מערבבים יחד קמח הנותרים 3 כפות סוכר בקערה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת שמרים (לא מוסיפים אבקת אפייה עדיין) עם מזלג עד הבצק צורות. ללוש בצק עם הידיים בקערה עד כל הקמח משולב. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, לאבק את פני השטח ואת הידיים עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק הוא אלסטי וחלק אבל עדיין רך, על 5 דקות. טופס בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום נטול טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, כ-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
1
מחממים תנור ל 300°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להשליך מלח ולשים חזיר, צד שומן למעלה, בתבנית אפייה מרובע 8-9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
יוצקים מרק שנותר 1/2 כוס מים. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצלי עד חזיר הוא רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
הסר רדיד ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°, ואז לצלות עד השומן הוא זהוב, כ 20 דקות יותר. מגניב 30 דקות, ואז להירגע, חשוף, עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
חותכים חזיר מקורר על פני התבואה לפרוסות 1/4 אינץ'. פרוסות צמרמורת במיצי פאן, מכוסה, תוך ביצוע לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
גלולגלול
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
Punch למטה בצק, ולאחר מכן להעביר משטח מקומח קלות לשטח מעט לתוך דיסק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
2
מפזרים אבקת אפייה על מרכז הבצק, ואז אוספים קצוות של בצק וצביטה לאטום באבקת אפייה. ללוש בצק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלדבק עד אבקת אפייה משולב, על 5 דקות. להחזיר את הבצק לקערה ולכסות בניילון נצמד, ואז לתת לבצק לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
חותכים 16 (3 על ידי 2 אינץ') חתיכות של נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
4
טופס בצק לתוך יומן 16 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
חותכים ל 16 חתיכות שוות, ואז אבק קל עם קמח לכסות רופף עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
מגלגלים חתיכת בצק 1 לתוך סגלגל 6 על 3 אינץ', משטח לאבק קל, הידיים שלך, ואת סיכה מתגלגל. טפיחה סגלגל בין כפות הידיים כדי להסיר עודף קמח, ואז מברשת חצי סגלגל בקלילות עם שמן לקפל חצי לרוחב (לא לצבוט).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
7
מניחים לחמניה על פיסת נייר שעווה על תבנית אפייה גדולה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. הפוך יותר לחמניות עם הבצק שנותר, ואז לתת לעמוד, מכוסה באופן רופף, עד עלה מעט, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
נייר שעווהנייר שעווה
8
הגדר מדף ספינת גדולה בתוך מחבת (או ווק) ולהוסיף מספיק מים כדי להגיע בתוך 1/2 אינץ ' של מתלה, ואז להביא לרתיחה. בזהירות במקום 5 עד 7 לחמניות (עדיין על נייר שעווה) ב מדף steamer (לא נותנים לחמניות לגעת). מכסים בחוזקה קיטור על חום גבוה עד לחמניות מנופחים ומבושלים דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מחבתמחבת
ווקווק
9
להעביר לחמניות לצלחת עם מלקחיים, ואז להשליך נייר שעווה לעטוף לחמניות במגבות מטבח (לא בד טרי) כדי להתחמם. קיטור נשאר לחמניות ב 2 קבוצות, הוספת מים רותחים חמים למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
נייר שעווהנייר שעווה
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
10
להחזיר לחמניות (עדיין עטוף במגבות) כדי מדף קיטור במחבת ולשמור חם (את החום), מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בשר חזיר פרוס חום (בנוזל בתבנית אפייה), מכוסה, עד חם, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מברשת החלק התחתון של כל לחמניה עם רוטב הויסין, ואז כריך עם 2 או 3 פרוסות חזיר וכמה מלפפון בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסיןרוטב הויסין
חזיר מבושלחזיר מבושל
בצל ירוקבצל ירוק
מלפפוןמלפפון
גלולגלול
1
* בטן חזיר יכול להיות מבריק עד 24 שעות.* בשר חזיר יכול להיות קלוי ופרוס 2 ימים קדימה ומקורר (בנוזל), מכוסה.* לחמניות ניתן מאודה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, עטוף בחוזקה בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, עד 1 יום או קפוא עד 1 שבוע. (הפשרה עטוף לחמניות קפואות במקרר.) לחמם לחמניות, עטוף במגבת מטבח לחה ולאחר מכן בחוזקה בנייר כסף, בתנור 177° עד רך ומחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
גלולגלול
חזירחזיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור