לחמניות טריות עם ציפוי עשבי תיבול
והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם מים, קמח תירס, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו לחמניות טרי עשב ארוחת ערב, לחמניות כפית עשבי תיבול טריים, ו עגבניות ממולאות בציפוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. גריז גיליון עוגיות עם קיצור או ספריי בישול; מפזרים קמח תירס. מחלקים בצק מופשר ל -12 מנות שוות.
לעצב כל חלק של בצק לכדור.
מניחים לחמניות על גיליון עוגיות. גיליון ריסוס של פלסטיק לעטוף עם ספריי בישול; מקום ריסוס בצד למטה על לחמניות. מכסים במגבת.
בואו לעלות במקום חם 45 עד 60 דקות או עד הוכפל בגודל.
בינתיים, מניחים עלי פטרוזיליה שטופים על מגבות נייר; יבש טפיחה. עם מספריים מטבח, לחתוך נובעת עלים.
בכוס פודינג, להכות ביצה ומים עם מזלג.
תערובת מברשת על גבי כל גליל. טובלים עלי פטרוזיליה בתערובת ביצים; מניחים 3 עלים על גבי כל גליל.
מברשת הנותרים תערובת ביצים מעל לחמניות פטרוזיליה עקף.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מגיליון עוגיות.